top of page

Välkommen Pierre

Updated: Sep 19


Vi på Differ är glada att presentera vårt nya tillskott, Pierre kalmenstam! 👋 


Kan du berätta lite mer om din bakgrund?


- Född och uppvuxen i Stockholm. Jag skrev min magisteruppsats om One-to-One Marketing och på ett sätt kan man säga att jag fortfarande arbetar med samma fråga, men genom kundinsikt, personalisering och kundupplevelse. Jag har erfarenhet både från reklambranschen och som ren strategikonsult, ledare, VD och specialist. De sista åren har jag främst arbetat med att skapa tillväxt på befintlig kundbas genom stärkt lojalitet och genom att skapa nya arbetssätt med tvärfunktionella team. 


Varför valde du Differ som nästa steg i din karriär?


- Människorna, kulturen och affärsfokuset. Som strateg har jag sökt ett sammanhang där jag kan fortsätta min utveckling och hjälpa mina uppdragsgivare med deras affärsutmaningar. Jag ser mig gärna som en del av den gröna omställningen och då är det extra naturligt att välja Differ.


Vad kommer att vara ditt främsta fokus? 


- Som strategikonsult ligger mitt främsta fokus inom varumärke, lojalitet och kundupplevelse. För mig är kundinsikt viktigt och jag hoppas få hjälpa fler företag att gå från ett produktfokus till ett kundfokus. Allt börjar med att förstå sina kunder, deras behov, värderingar och beteende.


Vilka av dina talanger har du inte berättat om för dina kollegor?


- Mina gröna fingrar och passion för musik. Jag är en fena på musikquiz. 


Vad har varit höjdpunkten under första veckan på Differ?


- Helt klart att springa Convinistafetten tillsammans med mina nya kollegor. Eftersom det var mitt första lopp blev det ett personligt rekord, men framförallt var det fin upplevelse tillsammans.


Vill du komma i kontakt med Pierre?


Kontakta honom på:

Pierre Kalmenstam pierre.kalmenstam@differ.se



19 views

Comments


bottom of page